Herfsttype Kleding

Welke kleuren kleding passen bij jou?

Bekijk hier een aantal Herfsttype kleuren

De vrouw die behoort tot het herfsttype heeft een licht perzik tot koffiebruine huid, donkerblond of bruin haar met een koperen of gouden gloed en de ogen varieren van bruin, mosgroen tot turquoisblauw.

Het palet van het herfsttype behoort tot de warme tinten, en de basis is diep van kleur. De combinaties zijn contrastrijk genuanceerd: licht bij donker, met een gloeiend kleuraccent. Het herfsttype palet wordt vaak aangeduid met gloeddvol omdat de kleuren warm, krachtig en intens zijn. Benamingen als: diepbruin, aarde- bos- en watertinten geven goed de natuurlijke sfeer van het herfstpalet weer. Vergelijk je kleuren met de koper tot goud verkleuringen in de bladeren tijdens een boswandeling : dat is het rijke, kruidige palet van het herfstype.
Alle kleuren waar oranje en en oker mooi bij zijn kun je proberen.

Welke kleuren moet je vermijden?

Vermijd de de krachtige rose en purpertinten van het wintertype, deze ondersteunen de warme perziktinten van je huid niet.

Ben je een lentetype of een herfsttype?
Je kunt, om te bepalen of je een lentetype of herfstype bent de volgende kleuren uitproberen: staat appelgroen (Lentetype) je goed of zie je jezelf toch liever in donker mosgroen? Staat helder oranje goed, of is een cognackleur (herfsttype) beter? De donkere kleuren die bij het herfsttype horen zijn: koffie bruin, legergroen, petrolblauw. Goede midden tinten voor jou als herfsttype zijn: mosgroen, cognac, steenrood. Accentkleuren zijn: oranjerood ,okergeel, diepturqois.

Spreken deze namen je aan, en herken je hierin jouw geslaagde aankopen ?
Bevat jouw garderobe al jaren lang veel bruin en beige? Sprak de sfeer van
deze site je meteen aan? Dan kun je waarschijnlijk vertrouwen op je kleurgevoel wat je vertelt dat je een herfsttype bent.

Twijfel je?

Kom ook naar de workshop speciaal voor het Herfsttype, samen met vriendinnen.
Nog meer weten over wat je goed staat? Twijfel je of je wel écht een Herfsttype bent? Of wil je een kleurenanalyse doen omdat je denkt dat je een Herfsttype bent? Lees meer

Of Doe een kleurenanalyse of een second opinion. Zoek een kleurconsulent in de buurt op www.kleurenanalyse.net en krijg een kleurenwaaier die bij je past.

Designers die veel werken met herfstkleuren

Roberto Cavalli, Alviero Martini.

Ben jij een Herfsttype? Weet het zeker..

Doe een kleurenanalyse. Zoek een kleurconsulent in de buurt op www.kleurenanalyse.net en krijg een kleurenwaaier die bij je past.

 

 

 

 

   
Herfsttype kleding Herfsttype Make-up Herfsttype Sieraden Kleurenanalyse